
Pierwsze w Polsce sushi z czarnym ryżem!
Sushi&Food Factor, lider w produkcji Sushi i dań kuchni azjatyckiej w Europie Środkowo-Wschodniej, po raz kolejny wyznacza trendy w tej

Sushi&Food Factor, lider w produkcji Sushi i dań kuchni azjatyckiej w Europie Środkowo-Wschodniej, po raz kolejny wyznacza trendy w tej

Kuchnia japońska słynie z prostoty i dbałości o detale. Jednym z jej kulinarnych znaków rozpoznawczych, doskonale tego dowodzących, jest tempura

Edamame to jedna z najbardziej charakterystycznych przekąsek kuchni japońskiej. Fasolka edamame, czyli młode ziarna zielonej soi, podawane są w lekko

Sushi&Food Factor, czołowy producent świeżych dań kuchni azjatyckiej w Europie Środkowo-Wschodniej, wprowadza na rynek linię Sakura – nową markę premium

Sushi to nie tylko danie, ale również cała kultura spożywania. Jeśli zależy Ci na stylowym, a jednocześnie świadomym podejściu do

Sos rybny to nieodzowny składnik wielu dań kuchni tajskiej, wietnamskiej, czy filipińskiej. Nadaje potrawom głębi, wyrazistości i charakterystycznego umami. Jednak

W Japonii jedzenie z grilla nie kojarzy się z karkówką czy kiełbasą, lecz z czymś znacznie subtelniejszym – yakitori. Co

Koreańska kuchnia, choć bogata w ciekawe smaki, wciąż pozostaje u nas nieznana. Na wyróżnienie zasługuje choćby koreańskie sushi, czyli kimbap.

Masz ochotę na coś świeżego, lekkiego, a jednocześnie konkretnego? Sushi wrap to szybka odpowiedź na głód między spotkaniami czy po

Kolorowe, zbilansowane, poręczne – bento box to coś więcej niż tylko lunchbox. To pochodzący z Japonii rodzaj posiłku, który podbił
Klikając „Akceptuje cookies”, zgadzasz się na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia nawigacji w witrynie, analizy korzystania z witryny i pomocy w naszych działaniach marketingowych.