wartościowe składniki
W Sushi&Food Factor wierzymy, że to, jak odżywiamy się na co dzień, ma fundamentalne znaczenie dla jakości życia. Dlatego tak bardzo dbamy o nasze produkty na każdym etapie ich tworzenia – od wyboru składników, przez proces produkcyjny, aż do momentu, gdy trafiają na sklepowe półki.
Zdrowe gotowe dania – składniki
i wartości
Nasze zdrowe gotowe dania przygotowujemy zawsze ze świeżych składników najwyższej jakości. Współpracujemy wyłącznie z certyfikowanymi dostawcami.
Dbamy o nasze produkty na każdym etapie ich tworzenia
Ponadto dzięki naszym unikalnym systemom pakowania, sushi zachowuje pełnię walorów smakowych i odżywczych mimo niestandardowo długiej daty ważności.
Dlaczego warto jeść sushi?
Smak sushi jest niepowtarzalny i trudny do podrobienia.
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego sprawia, że jest to posiłek, który syci na długo. To danie, którym możesz delektować się bez obaw.
Sushi na śniadanie, obiad, kolację? Oczywiście! Jest to potrawa, która sprawdzi się o każdej porze dnia i na każdą okazję.
Nasza filozofia produkcji jest prosta
Wiemy, że tylko dobre i świeże składniki mogą zapewnić najlepszy smak przygotowywanych potraw. Dlatego współpracujemy wyłącznie z certyfikowanymi dostawcami, którzy wdrożyli i utrzymują politykę dobrostanu zwierząt oraz posiadają stosowną dokumentację potwierdzającą źródło pochodzenia danego surowca.
Sushi&Food Factor® napędzają innowacje
Z nami jesz bezpiecznie – to nie są puste słowa
Pracujemy w zgodzie z najbardziej restrykcyjnymi zasadami dotyczącymi bezpieczeństwa żywności. Nie tylko posiadamy certyfikaty BRC i IFS, ale wymagamy ich posiadania od naszych dostawców. Surowa ryba w zestawach poddawana jest specjalnemu przygotowaniu, dla zapewnienia pełnego bezpieczeństwa. To najwyższa jakość z każdej możliwej strony.
Szanujemy człowieka i środowisko naturalne
działamy dla innych
Wspieramy młode talenty sponsorując działanie poznańskiej Akademii Judo i Dziecięcej Poznańskiej Ligi Judo. Jesteśmy dumni, że możemy pomagać zawodnikom, w tym naszej podopiecznej, mistrzyni judo Agacie Szafran, wchodzić na wyższy poziom sportowy i organizacyjny, pozwalający walczyć o medale Mistrzostw Europy, Mistrzostw Świata oraz Mistrzostw Olimpijskich.