
Sushi w kształcie jajka na Wielkanoc
Wielkanoc kojarzy się z tradycyjnymi potrawami – jajkami, białą kiełbasą, żurkiem czy mazurkiem. Ale coraz więcej osób poszukuje nowoczesnych i

Wielkanoc kojarzy się z tradycyjnymi potrawami – jajkami, białą kiełbasą, żurkiem czy mazurkiem. Ale coraz więcej osób poszukuje nowoczesnych i

10 lat Sushi&Food Factor – dekada smaku, innowacji i dynamicznego rozwoju! Z okazji naszego jubileuszu oraz zbliżających się Walentynek, postanowiliśmy

Czy jest coś bardziej romantycznego niż wspólna kolacja przy sushi? Zestaw walentynkowy Sushi in Love Sushi4YOU (515 g) to doskonały

W tym roku Sushi&Food Factor obchodzi swoje 10-lecie. Firma, która rozpoczęła działalność w 2015 roku jako niewielka fabryka w podpoznańskim

Bułeczki bao to wyjątkowy przysmak, który można przygotować w wielu wariantach. Delikatne ciasto, idealne do napełniania różnorodnymi dodatkami, smakuje najlepiej,

Onigiri należy do najbardziej rozpoznawalnych przysmaków kuchni japońskiej kuchni. Od lat podbija serca na całym świecie. Te proste, a jednocześnie

33. Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy już za nami! Był to dzień pełen pozytywnej energii, wspólnego działania i wielkich serc.

Onigiri to jedna z najstarszych przekąsek w Japonii, której korzenie sięgają ponad 2000 lat wstecz. Pierwsze formy onigiri pojawiły się

Wakame to jeden z najpopularniejszych składników w kuchni japońskiej. Te delikatne wodorosty charakteryzują się subtelnym smakiem umami oraz wysokimi wartościami

Glony wakame, dzięki delikatnemu smakowi i wysokiej wartości odżywczej, zyskują coraz większe uznanie na całym świecie. Wodorosty stanowią doskonały wybór
Klikając „Akceptuje cookies”, zgadzasz się na przechowywanie plików cookie na swoim urządzeniu w celu usprawnienia nawigacji w witrynie, analizy korzystania z witryny i pomocy w naszych działaniach marketingowych.