Żernicka 22, Robakowo
Umowa o pracę
Pełen etat
Praca od zaraz
Praca stacjonarna
Specjalista (Mid / Regular)
Twój zakres obowiązków:
- Inicjowanie pomysłów na nowe produkty
- Przygotowywanie prototypów dań
- Opracowywanie nowych receptur
- Przygotowywanie dań do punktu sprzedażowego
- Aktywne poszukiwanie i testowanie nowych surowców
- Sporządzanie kalkulacji kosztowych (food cost)
- Planowanie oraz organizowanie sesji degustacyjnych, inspiracji kulinarnych
- Prowadzenie pokazów i warsztatów kulinarnych dla klientów
- Śledzenie nowinek technologicznych i trendów żywieniowych
- Dbanie o czystość oraz zasoby w miejscu pracy
Nasze wymagania:
- Doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz / Szef Kuchni
- Znajomość kuchni azjatyckiej oraz doświadczenie w przygotowywaniu dań azjatyckich
- Wyczucie smaku, kreatywność, pasja do gotowania i chęć udoskonalania receptur
- Komunikatywność, swoboda w prowadzeniu pokazów kulinarnych
- Wysoka kultura pracy
- Znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym
- Umiejętność samodzielnej organizacji pracy w oparciu o wyznaczone cele
- Zaangażowanie i dyspozycyjność
- Sumienność i dokładność w wykonywaniu obowiązków
- Prawo jazdy kategorii B
To oferujemy:
- Stabilną i ciekawą pracę w rozwojowej firmie
- Umowę o pracę i wynagrodzenie adekwatne do posiadanych umiejętności
- Szkolenia specjalistyczne i dostęp do portali branżowych
- Przyjazną atmosferę pracy oraz orientację na pracownika
- System szkoleń zawodowych
- Wsparcie zespołu w początkowym okresie pracy
- Program poleceń pracowniczych
- Pakiet benefitów pracowniczych, m.in. prywatna opieka medyczna, karta MultiSport, ubezpieczenie na życie, karta lunchowa
Benefity:
dofinansowanie
zajęć sportowych
prywatna opieka
medyczna
dofinansowanie
szkoleń i kursów
ubezpieczenie na
życie
elastyczny czas pracy
karty przedpłacone
dofinansowanie
nauki języków
zniżki na firmowe produkty i usługi
program rekomendacji pracowników
inicjatywy dobroczynne
spotkania integracyjne